۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی «نورآباد» لرستان غرق شدند و جان باختند! جزئیات حادثه تلخ
در حادثه ای دلخراش که شب گذشته در پارک جنگلی علی آباد نورآباد لرستان رخ داد، دو کودک خردسال بر اثر غرق شدن در دریاچه این پارک، جان خود را از دست دادند. این رویداد، جامعه محلی را در بهت و ماتم فرو برد و بار دیگر بر اهمیت رعایت نکات ایمنی در فضاهای تفریحی عمومی تأکید داشت.
جزئیات حادثه غرق شدن ۲ کودک در نورآباد لرستان
به گفته سید رضا سلامتی، فرماندار شهرستان دلفان، این دو کودک اهل روستای چشمه خانی واقع در نزدیکی پارک جنگلی بودند. آن ها شب گذشته بدون همراهی خانواده وارد محدوده پارک شده و متأسفانه در دریاچه غرق شدند.
طبق گزارش ها، تلاش های گسترده ای از سوی نیروهای امدادی، اورژانس و مردم محلی برای یافتن آن ها و احیای مجدد صورت گرفت، اما با گذشت چندین ساعت، اجساد کودک ها پیداشده و علیرغم انجام عملیات احیا (CPR)، تلاش ها نتیجه بخش نبود.
اظهارات فرماندار دلفان درباره جزئیات واقعه
فرماندار دلفان در مصاحبه ای با رسانه ها گفت: «این دو کودک خردسال ظاهراً به تنهایی وارد پارک شده بودند. پس از گم شدنشان، خانواده و اهالی روستا به جستجو پرداختند و با اطلاع رسانی به نیروهای امدادی، عملیات تجسس شروع شد. سرانجام در نیمه شب، پیکرهای بی جان آن ها از دریاچه پارک بیرون کشیده شد.»
سلامتی افزود: «به محض اطلاع از حادثه، اورژانس و نیروهای امداد به محل اعزام شدند. عملیات احیای قلبی-ریوی توسط تکنسین های اورژانس صورت گرفت اما متأسفانه جان این کودکان نجات داده نشد.»
واکنش عمومی و فضای حاکم بر منطقه پس از وقوع حادثه
این اتفاق ناگوار، فضای عمومی شهر نورآباد و روستای چشمه خانی را تحت تأثیر قرار داد. بسیاری از مردم با خانواده های داغدار ابراز همدردی کردند و در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاری پیام های تسلیت پرداختند.
مسئولان با دعوت خانواده ها به آرامش، اطمینان دادند که روند بررسی دقیق چگونگی وقوع حادثه توسط مراجع قضایی و انتظامی در حال انجام است و هرگونه اهمال احتمالی مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
لزوم افزایش ایمنی در محیط های تفریحی برای پیشگیری از حوادث مشابه
وقوع چنین حوادثی، ضرورت نصب تابلوهای هشداردهنده، حصارکشی در اطراف بخش های خطرناک پارک ها و بالا بردن آگاهی عمومی نسبت به خطرات محیط های طبیعی را بار دیگر یادآور می کند.
به گفته کارشناسان، عدم نظارت کافی بر ورودی و خروجی پارک ها، نبود امکانات ایمنی مناسب در اطراف دریاچه ها و کمبود نیروهای ناظر برای گشت زنی، از عوامل ایجادکننده چنین مواردی هستند.
دستور بررسی فوری ابعاد حادثه
سید رضا سلامتی ضمن اظهار تأسف عمیق، اعلام کرد که طبق دستور مقامات استان، بررسی فوری ابعاد مختلف این اتفاق دردناک آغاز شده و نتایج آن متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.
همچنین از خانواده ها درخواست شد که در اماکن عمومی و تفریحی، نظارت دقیق تری بر فرزندان خود داشته باشند و در صورت مشاهده شرایط خطرناک، موضوع را سریعاً به مسئولان اطلاع دهند.
جمع بندی؛ لزوم هوشیاری و اقدامات پیشگیرانه
حادثه مرگ دو کودک معصوم در پارک جنگلی علی آباد نورآباد، دل هر انسانی را به درد می آورد. از دست رفتن جان کودکان بی گناه، هشداری جدی برای خانواده ها، مدیریت اماکن عمومی و مسئولان اجرایی است تا با برنامه ریزی ایمن سازی فضاهای تفریحی، از تکرار چنین فجایعی جلوگیری شود.
امید است با درس گیری از این حادثه غم انگیز، شاهد ارتقای پایدار امنیت در فضاهای عمومی باشیم تا دیگر هیچ کودکی قربانی بی توجهی ها و نبود تدابیر ایمنی نشود.
نظرات کاربران