اولین فیلم ناطق ایرانی در سال 1312 ساخته شد که از آن زمان دوره سینمای ایران به صورت رسمی شروع شد. با وجود این که ایران کشوری جهان سوم بود، اما پس از اولین فیلمی که در جهان ساخته شد، تنها 33 سال طول کشید که ایران نیز صنعت سینمای خود را شروع کند. از آن زمان تا به حال تغیر و تهولات بسیاری در صنعت سینما رخ داد. اما بزرگترین تغییر پس از انقلاب اسلامی رخ داد که باعث شد تا تغیر قابل توجهی در فیلم ها اتفاق بیفتد. امروز نیز میخواهیم تا به چند تا از بهترین فیلم های ایرانی بعد از انقلاب نگاهی بیندازیم و با آنها آشنا شویم. با ویدائو همراه باشید.
دونده , امیر نادری
(1363)
94 دقیقه درامداستان پسری به نام امیرو را دنبال میکنیم که یک پسر تنها است و در نزدیکی سواحل خلیج فارس زندگی میکند. او به دنبال براورده کردن آرزویش یعنی سفر به آن سوی خلیج فارس است.
فیلم دونده 1363
یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران پس از انقلاب، فیلم دونده است. زیرا این فیلم اولین فیلمی است که بعد از انقلاب در ایران ساخته شد. این فیلم توانست نه تنها توجه ایرانیان، بلکه توجه بیننده ها را در سطح جهانی به خود جلب کند و به یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران تبدیل شود. همچنین دونده موفق شد تا جوایزی همچون بالن طلایی، جایزه ویژه جشنواهر فیلم سینگاپور و جایزه ویژه هیئت داوران بینالمللی فیلم کودکان سینه حونیور را کسب کند.
خلاصه داستان فیلم دونده
داستان پسری به نام امیرو را دنبال میکنیم که یک پسر تنها است و در نزدیکی سواحل خلیج فارس زندگی میکند. او به دنبال براورده کردن آرزویش یعنی سفر به آن سوی خلیج فارس است. اما این کار به آن آسانی که دیده میشود پیش نخواهد رفت. زیرا امیرو یک نوجوان تنها و فقیر است و برای رسیدن به آرزویش به شغل های زیادی مانند فروش یخ، جمع کردن بطری و واکس زدن کفش مسافرین روی می آورد.
تیغ و ابریشم , مسعود کیمیایی
(۱۳۶۴)
103 دقیقه ماجراجویی, جنایی 5.4/10در جلسه ای در بانكوك تصمیم گرفته می شود كه بیست تن هروئین خالص برای توزیع در دانشگاه، مدارس، كارخانه ها و جبهه های جنگ به ایران حمل شود. زن و مرد جوانی پس از دستگیری در بازجویی ارتباط خود را با شبكه بین المللی قاچاق و پخش مواد مخدر فاش می كنند.
فیلم تیغ و ابریشم 1364
این فیلم با کارگردانی مسعود کیمیایی پروسه واردات و خلاف های شکل گرفته دور مواد مخدر را به تصویر کشیده است که در آن به جزئیات بسیار دقت شده است تا این فیلم را به یک فیلم واقعی گرایانه تبدیل کند. با بازیگری فریماه فرجامی، جلال پیشواییان و فرامرز صدیقی این فیلم به یکی از بهترین فیلم های مواد مخدر ایرانی تبدیل شده است.
داستان فیلم مواد مخدر تیغ و ابریشم
در این فیلم داستان شبکه بینالمللی را دنبال میکنیم که تصمیم میگیرند که 20 تن هروئین را برای فروش در دانشگاه ها، بیمارستان ها، مدارس، کارخانه ها و جبهه به مرز های ایران وارد کنند و شروع به پخش آن کنند. درواقع این عمل به این دلیل رخ میدهد که کشور های برتر برای جلوگیری از کشور های دیگر شروع به پخش مواد مخدر در آن میکنند.
یک بچهمدرسهای متوجه میشود که دفتر دوستش را به اشتباه برداشتهاست؛ بنابراین از خانه بیرون میرود تا او را پیدا کند و دفتر را به او پس دهد، اما راهی دشوار و دراز در پیش است و فرصتی اندک.
خانه دوست کجاست؟ , عباس کیارستمی
(1365)
83 دقیقه
درام، خانوادگی
8.1/10
فیلم خانه دوست کجاست؟ 1365
یکی از بهترین فیلم های ایرانی که باید با خانواده دید، فیلم خانه دوست است که به شدت برای کودکان و جوانان مناسب است و از جمله فیلم هایی است که آموزنده و هنری است. فیلم خانه دوست کجاست، اولین فیلم از سه گانه کوکر است که به دنبال آن فیلم های “زیر درختان زیتون ” و “زندگی دیگر هیچ” منتشر شده است. خانه دوست کجاست، از طرف بنیاد فیلم بریتانیا در بین 50 فیلم برتر که قبل از 14 سالگی دید، قرار گرفت. برای دیدن سریال های بیشتر که برای نوجوانان و تینیجر ها مناسب است، بهترین سریال های تینیجری و دبیرستانی را از ویدائو بخوانید.
خلاصه داستان فیلم خانه دوست کجاست؟
داستان یک کودک به نام احمد را دنبال میکنیم که در یک روستا زندگی میکند. او پس از مدرسه متوجه میشود که دفتر دوستش را به اشتباه برداشته است. بنابراین تصمیم میگیرد تا دفترش را به او برگرداند. او برای پس دادن دفتر دوستش که در روستای کناری زندگی میکند، به بهانه خریدن نان از خانه بیرون میزند و باید تا غروب آفتاب به خانه برگردد. او بیخبر از دشواری های پیدا کردن خانه دوستش، به ماجراجویی میپردازد.
کلوز آپ , عباس کیارستمی
Close Up (1368)
۹۸ دقیقه درامداستان مردی به نام حسین سبزیان در این فیلم روایت میشود. ماجرا از جایی شروع میشود که حسین که یکی از طرفداران محسن مخملباف است، به خواندن فیلمنامه یکی از فیلم های او در اتوبوس مشغول میشود. او بعدا به دلیل شباهتش به فیلمساز محسن مخملباف، خود را به خانم آهنخواه به عنوان محسن و سازنده آن فیلم معرفی میکند.
فیلم کلوز آپ 1368
کلوز آپ که به معنی نمای نزدیک است، یکی از بهترین فیلم های ایرانی بعد از انقلاب است. زیرا این فیلم یک اثر رئال و نمونهای موفق از سینمای مستند و واقعی گرایی به شمار میرود. این فیلم توانسه در سال 2012 در لیست 50 تا از بهترین فیلم های جهان قرار بگیرد و با نظرسنجی دوباره در سال 2022، توانست در این لیست رتبه 17 را کسب کند. از سوی دیگر فیلم کلوز آپ موفق به کسب جوایز جشنواره های فیلم بینالمللی مونترئال و استانبول را بگیرد.
خلاصه داستان فیلم کلوز آپ
داستان مردی به نام حسین سبزیان در این فیلم روایت میشود. ماجرا از جایی شروع میشود که حسین که یکی از طرفداران محسن مخملباف است، به خواندن فیلمنامه یکی از فیلم های او در اتوبوس مشغول میشود. او بعدا به دلیل شباهتش به فیلمساز محسن مخملباف، خود را به خانم آهنخواه به عنوان محسن و سازنده آن فیلم معرفی میکند. پس از این که خانم آهنخواه نیز به او میگوید که فرزندان او نیز به بازیگری علاقه دارند، حسین به خانه آنها رفته و به بهانه ساختن فیلم خود را در آن خانواه جای میدهد.
پیرزنی که در سرای سالمندان زندگی می کند به خانه برمی گردد تا روزهای پایانی عمرش را در خانه اش و کنار فرزندانش باشد. حضور مادر در خانه، فرزندان را به دور هم جمع میکند. ولی این حضور فرزندان، درگیری هایی را بین آنها ایجاد میکند...
مادر , علی حاتمی
(۱۳۶۸)
104 دقیقه
درام
8.5/10
فیلم مادر 1368
این فیلم برای اولین بار در هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر پخش شد که بسیار مورد توجه بیننده ها قرار گرفت و به یکی از بهترین فیلمهای مناسب خانواده ایرانی تبدیل شد. زیرا در این فیلم به یکی از اساسی ترین بخش یک خانواده، یعنی مادر پرداخته شده که میتواند ارزش های خانواده را به خوبی نشان دهد. در اول برای نقش محمد ابراهیم، غزتالله انتظامی انتخاب شده بود که تا مرحله تست و گریم پیشرفت اما سرانجام این نقش به محمدعلی کشاورزی تعلق گرفت. این فیلم در سال 1386 در جشنواره فجر حضور داشت و در این جشنواره نامزد دریافت 9 جایزه از رشته های مختلف شد که موفق به کسب 4 جایزه از این نامزدی ها شد. این جوایز شامل بهترین بازیگر زن برای رقیه چهره آزاد، بهترین بازیگر نقش دوم برای اکبر عبدی و بهترین چهره پردازی برای عبدالله اسکندری بود.
خلاصه داستان فیلم مادر
داستان بانو ترنجبین را دنبال میکنیم که در خانه سالمندان روز های آخر خود را سپری میکند. او تصمیم میگیرد تا به خانه برگردد و آخرین روز های خود را کنار خانواده خود بگذراند. اما همه فرزندان او در گوشهای به زندگی خود مشغولند و دیگر ارتباط های کمی بین آنها مانده است. حضور مادر در خانه، باعث میشود تا فرزندان بانو ترنجبین دور هم در آن خانه جمع شوند و ارتباط های خود را بازسازی کنند.
عروس , بهروز افخمی
(1369)
90 دقیقه عاشقانه 5.8حمید پسری است که تازه از دانشگاه فارغالتحصیل شده و شغل و درآمدی ندارد و عاشق دختری به نام مهین میشود که خانواده او از وضعیت مالی خوبی برخوردارند و اختلاف طبقاتی باعث میشود که پدر عروس با ازدواج آنها مخالفت کند.
فیلم عروس 1369
میتوان گفت یکی از فیلم هایی که به بهترین شکل توانسته عشق و درام را باهم ترکیب کند، فیلم عروس است. فیلم عروس که در 1370 اکران شد و 9 سال بر روی پرده ها درحال پخش بود، توانست نزدیک به 5.5 میلیون بیننده را به خود جلب کند و به یکی از پربیننده ترین فیلم های سینمایی ایران در طول سال های اکران خود تبدیل شود. داستان و مفهوم این فیلم بسیار عمیق بوده و به مسائل اجتمای زیادی در آن اشاره شده که این فیلم را به یکی از بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی از نگاه مردم تبدیل میکند. همچنین میتوانید فیلم های عاشقانه پر مفهوم دیگر را از بهترین فیلم های عاشقانه اسپانیایی ببینید.
خلاصه داستان فیلم عروس
داستان یک یک زوج به تصویر کشیده شده است که برای رسیدن به هم تلاش های بسیاری میکنند. پسر جوان به اسم حمید برای رسیدن به عقش از دانشگاه فاغالتحصیل شده و برای همسان کردن فاصله طبقاتی، به قاچاق دارو روی می آورد. پس از تلاش های بسیار این دو به هم میرسند و پس از عروسی راهی ماه عسل میشوند. در راه با به یاد آوردن خاطرات گذشته از چگونگی آشنایی آنها صحبت هایی میشود که ناگهان با یک زن عابر تصادف میکنند. آنها تصمیم میگیرند تا به راه خود ادامه دهند و آن زن را به مرگ خود رها کنند اما این فقط اول ماجرا است.
یکساعتونیم به تحویلِ سال باقی ماندهاست. دخترِ خردسالی، بهنامِ راضیه، برای خریدِ ماهیِ سفره هفتسین از مادرش یک اسکناس پانصدتومانی میگیرد، اما آنرا گم میکند.
بادکنک سفید , جعفر پناهی
(1373)
90 دقیقه
خانوادگی
7.6/10
فیلم بادکنک سفید 1373
یکی دیگر از بهترین فیلم های بعد از انقلاب، فیلم بادکنک سفید است که توانسته در این فهرست قرار بگیرد. این فیلم که محصولی از گروه کودک شبکه دوم سیما است، توانسته در جشنواره های بینالمللی و ایرانی شرکت کند و نامزد دریافت 10 جایزه باشد. از این جشنواره ها میتوان به جشنواره بینالمللی فیلم کن در فرانسه، جشنواره بنالمللی فیلم سائوپولو در برزیل، جشنواره بینالمللی فیلم توکیو در ژاپن و جشنواره فیلم فجر اشاره کرد. جوایز این فیلم آنقدر برجسته بود که به جز ایران، در کشور های فرانسه، برزیل، آمریکا و مکزیک نیز دیده شد و مورد پسند مردم خارجی نیز قرار گرفت. با بهترین فیلم های انگیزشی نیز با ما همراه باشید.
خلاصه داستان فیلم بادکنک سفید
داستان دختر کوچکی به نام راضیه را دنبال میکنیم که در شور و هیجان عید نوروز است. او از مادرش اسکناسی میگیرد و یک ساعت و نیم مانده به تحویل سال، از خانه بیرون میرود تا ماهی قرمز بخرد. اما در این راه او اسکناسش را گم میکند و برای پیدا کردن اسکناسش با آدم های مختلفی آشنا میشود و از آنها کمک میخواهد. سرانجام با کمک یک پسر بادکنک فروش، اسکناسش را پیدا میکند و ماهی را میخرد و به سفره هفت سین میرساند. پس از تحویل سال که همه خوشحال به خانه خود برمیگردند، پسر بادکنک فروش جایی برای رفتن ندارد.
می خواهم زنده بمانم , ایرج قادری
(۱۳۷۳)
107 دقیقه جنایی, درام 5.4/10اصلان و ماه منیر به خاطر اختلافات طلاق میگیرند. باربد پسری ۱۱ ساله آنها نمی تواند تنهایی خود و مسائل خانوادگی اش را حل کند او تنها در دفترچه خود خاطرات و مسائل روزمره اش را می نویسد. اصلان پس از مدتی با فرنگیس ازدواج می کند. باربد و فرنگیس مثل یک دوست باهم بازی می کنند و لذت می برند ولی بعد مدتی باربد دیگر خیلی احساس تنها میکند و تصمیم به خودکشی می گیرد و ...
فیلم میخواهم زنده بمانم 1373
ایرج قادری که ممنوعیت 10 ساله فعالیت در سینمای ایران را گرفته بود، پس از اتمام جریمهاش با فیلم میخواهم زنده بمانم، دوباره به صنعت سینما پا گذاشت. تهیه و تدوین این فیلم در سال 1373 به اتمام رسید اما اکران این فیلم تا 24 آبان 1374 به تاخیر افتاد. اما این تاخیر ارزش داشت زیرا با اکران این فیلم انبوهی از بیننده ها در سراسر ایران به سینما ها رفتند و همین نیز باعث شد تا فیلم میخواهم زنده بمانم، عنوان پرفروش ترین فیلم سال را کسب کند. این افتخارات نیز باعث شد تا این اثر در بین بهترین فیلم های جنایی ایران قرار بگیرد.
خلاصه داستان فیلم میخواهم زنده بمانم
داستان از جایی شروع میشود که یک زوج به نام های اصلان و ماهمنیر در زندگی مشترک خود با مشکلاتی مواجه میشوند و تصمیم به جدایی میگیرند. فرزند آنها باربد که از این اتفاقات بسیار ناراحت است، تمامی روز های خود را در دفترچه خاطرات خود مینویسد. اصلان پس از مدتی با زنی دیگر به نام فرنگیس آشنا شده و با او ازدواج میکند. در این میان دوست صمیمی باربد نیز سرطان میگیرد و به دلیل بی توجهی والدین و مادر ناتنی خود، دچار افسردگی شده و دست به خودکشی میزند. اما داستان به جاهایی کشیده میشود که فرنگیس برای زنده ماند باید دفترچه خاطرات باربد را پیدا کند.
نسرین و نرگس دو خواهر دوقلو كه هرگز یکدیگر را ندیده اند و نمی شناسند در یک برنامه تفریحی كه برای مدارس برگزار شده با هم برخورد می كنند، آن ها با جستجو در می یابند كه والدینشان سال ها پیش جدا شده اند و حالا پدر قصد ازدواج دارد. نرگس و نسرین تصمیم می گیرند جای خود را با هم عوض كنند و...
خواهران غریب , کیومرث پوراحمد
(۱۳۷۴)
93 دقیقه
درام, خانوادگی
6.6/10
فیلم خواهران غریب 1374
این فیلم که از رمان اریش کستنر به همین نام برگرفته شده است، توانسته در بین بهترین فیلم های ایرانی بعد از انقلاب قرار بگیرد. خواهران غریب در سال 1374 پخش شد و مورد توجه بسیاری از بیننده ها قرار گرفت و توانست عنوان پرفروش ترین فیلم سال را بگیرد. آهنگ های زیبای این فیلم نیز زبانزد همه شد. از این آهنگ ها میتوان به آهنگ مادر من از شکیبایی اشاره کرد. در این فیلم به فرهنگ و ارزش های خانواده ایرانی به خوبی پرداخته شده که باعث شده این فیلم چندین جایزه سیمرغ بلورین را دریافت کند. برای دیدن بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی نیز با ویدائو همراه باشید.
خلاصه داستان فیلم خواهران غریب
در این فیلم داستان دو خواهر را دنبال میکنیم که دوقلو هستند. این دو از یکدیگر بیخبرند و هر کدام همراه با یکی از والدینشان بزرگ میشوند. طی ماجراهایی این دو در مدرسه به صورت تصادفی با هم آشنا میشوند و به دلیل شباهت قیافه انها و یکی بودن نام پدر، متوجه میشوند که باهم خواهر هستند. پدر آهنگسازشان قبلا از مادر خیاط جدا شده بود و این موضوع را به آنها خبر نداده بودند. این دو خواهر جاهای خود را عوض میکنند و در تلاش هستند تا نامزد پدرشان را از ازدواج با او بازدارند و دوباره پدر و مادر خود را به هم برسانند تا خانواده جدیدشان را بسازند.
پسرکی به نام علی کفشهای خواهرش را گم میکند. از آنجایی که زهرا کفش دیگری ندارد و پدر هم توانایی مالی خرید کفش نو را ندارد، قرار میگذارند که صبحها زهرا کتانی علی را بپوشد و ظهر علی در مسیر منتظر پایان مدرسه زهرا و آمدن او می شود تا کتانی را از زهرا دریافت و با آن به مدرسه برود.
بچه های آسمان , مجید مجیدی
Children of Heaven (1375)
90 دقیقه
خانوادگی
8.2/10
فیلم بچه های آسمان 1375
این فیلم که از طرف منتقدان و جامعه مورد تحسین و استقبال قرار گرفته است، توانسته در بین بهترین فیلم های بعد از انقلاب قرار بگیرد. فیلم بچه های آسمان نه تنها از طرف بیننده های ایرانی، بلکه از طرف بینندها های سراسر دنیا دیده شد و نظر مثبت آنها را گرفت و باعث شد تا غرب و فرهنگ ایران بیشتر دیده شود. بچه های آسمان در جشنواره مختلف دور دنیا شرکت کرده و برنده جایزه های متعددی شده است. از این موفقیت های او میتوان رتبه پنج اسکار بهترین فیلم زبان خارجی و جایزه های فیپرشی، پرنده نقره و سیمرغ بلورین اشاره کرد. برا آشنایی با فیلم های بیشتر به فهرست بهترین فیلم های ایرانی از نگاه مردم نیز سر بزنید.
خلاصه داستان فیلم بچه های آسمان
داستان پسری به نام علی را دنبال میکنیم که در یک خانواده بسیار فقیر زندگی میکند. او یک خواهر به نام زهرا دارد. در طی حوادثی، علی کفش های خواهرش را گم میکند و چون در خانواده بسیار فقیر زندگی میکنند، نمیتوانند کفش جدیدی بخرند و مجبور میشوند تا علی و زهرا هر دو از یک کفش برای مدرسه رفتن استفاده کنند. اما به دلیل این که علی هر روز منتظر زهرا است تا کفش هارا به او بدهد، به مدرسه دیر میرسد. تا اینکه علی از یک مسابقه دو در مدرسه باخبر میشود که به نفر سوم آن یک جفت کفش هدیه خواهند داد. علی نیز برای شرکت در این مسابقه و سوم شدن آماده میشود.
خانم مینا فهیمی (فاطمه معتمدآریا) به عنوان مددکار اجتماعی در کانون اصلاح و تربیت پسران مشغول به کار است. یکی از پسربچههای بزهکار به نام مهدی (حسین سلیمانی) که پدرش را که رانندهٔ کامیون بوده بر اثر تصادف از دست داده و مادرش نیز لحظهٔ به دنیا آوردن فرزند دومش از دنیا رفته، اما مهدی فوت مادر را قبول نمیکند او عکس خود و مادرش را دیده و در این بین خانم فهیمی را شبیه مادر خود میبیند و با به دست آوردن آدرس ایشان از او میخواهد که مادرش باشد
مهر مادری , کمال تبریزی
(1376)
90 دقیقه
خانوادگی
6.9/10
فیلم مهر مادری 1376
فیلم مهر مادری یکی دیگر از محبوب ترین فیلم ها در بین بهترین فیلم ایرانی بعد از انقلاب است که توسط کمال تبریزی کارگردانی شده است. برای دیدن دیگر فیلم های ایرانی منتخب مردم، با ویدائو همراه باشید. این فیلم به کمبود محبت مادری اشاره دارد که ارزش مادر را در یک خانواده را به خوبی به تصویر کشیده و با فرهنگ ایران ادغام داده است. مهر مادری فیلمی بینظیر است که حتما باید تماشا کنید اما به دلیل فیلمنامه غمگین، برای افراد حساس توصیه نمیشود.
خلاصه داستان فیلم مهر مادری
در این فیلم داستان پسری به نام مهدی را دنبال میکنیم که یتیم است و پدرش را در حادثه تصادف و مادرش را هنگام زایمان از دست داده است. او در کانون و اصلاح تربیت زندگی میکند. او در این مکان با یک خانمی به نام فهیمی اشنا میشود که در این کانون مشغول به کار است. به دلیل شباهت خانم فهیمی به مادر مهدی، مهدی از او میخواهد تا مادرش شود. اما خانم مینا فهیمی این درخواست او را قبول نمیکند. مهدی نیز آدرس آنها را پیدا کرده و تا شب جلوی در آنها میماند تا اینکه بالاخره به داخل خانه دعوت میشود. اما به دلیل این که مهدی مکرر به خانه آنها میآید، خانم فهیمی از او شکایت میکند و باری دیگر مهدی به کانون اصلاح باز میگردد. اما بعدا خانم فهیمی از کمبود محبت مادر در این کودک آگاه میشود و…
قرمز , فریدون جیرانی
(۱۳۷۷)
93 دقیقه جنایی, درام 6.4/10هستی پرستار جوانی است که همسرش را از دست داده و دختر کوچکی دارد. او با مرد ثروتمند اما شکاکی به نام ناصر ازدواج می کند که زندگی را برای او جهنم می کند.
فیلم قرمز 1377
از دیگر فیلم هایی که می تواند در بین بهترین فیلم های جنایی ایران قرار بگیرد، میتوانیم به شاهکار قرمز اشاره کنیم. نقش اول این فیلم را محمدرضا فروتن بازی کرده که در اول نویسنده و کارگردان این فیلم، ابوالفضل پورعرب را برای این نقش انتخاب کرده بود. اما پورعرب پس از خواندن فیلمنامه گفت که نمی خواهد در مقابل هدیه تهرانی نقش بد و منفی را بازی کند و از این رو این نقش را رد کرد. همین کار او نیز باعث شد تا فریدون جیرانی از این کار او بسیار ناراحت شود. از افتخارات این فیلم می توان به فروش 375 میلیون تومانی و برنده شدن 5 جایزه در جشنواره های مختلف که از مهمترین آن میتوان به جشنواره فجر اشاره کرد.
خلاصه داستان فیلم قرمز
داستان زنی به نام هستی را دنبال می کنیم که از شوهر در گذشته خود دختری به نام طلا دارد. هستی با مردی جوان به نام ناصر ملک که بسیار ثروتمند است ازدواج کرده است. اما هستی از این ازدواج شانس نمی آورد زیرا همسرش بیماری روانی شخصیت پارانوئید دارد و مدام هستی را کتک میزند. هستی نیز برای آرامش در خانه از شغل پرستاری خود نیز دست میکشد اما این کار ها بی نتیجه میماند. هستی که دیگر نمی تواند همسرش را تحمل کند تصمیم به جدایی میگیرد اما با فرار ناصر همراه با دختر هستی، طلا، داستان حس و حال جنایی میگیرد.
به نظر شما فیلم بعدی این لیست باید کدوم فیلم باشه؟
نظرات کاربران