۲۲ دی ۱۴۰۳

دانلود فیلم کیک محبوب من، کجا ساخته شده + داستان فیلم

داستان فیلم کیک محبوب من دانلود فیلم فیلم کیک محبوب من یک درام ایرانی است که در سال 2024 به نمایش درآمد و در بخش مسابقه ی هفتاد و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم برلین ادامه مطلب

بازدید 2148 3 ماه پیش

داستان فیلم کیک محبوب من

دانلود فیلم

فیلم کیک محبوب من یک درام ایرانی است که در سال 2024 به نمایش درآمد و در بخش مسابقه ی هفتاد و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم برلین (برلیناله) به نمایش گذاشته شد. این فیلم به کارگردانی مریم مقدم و بهتاش صناعی ها ساخته شده و به صورت مشترک محصول ایران، فرانسه، سوئد و آلمان است. فیلم برداری این اثر عمدتاً در ایران انجام شده است که خود یکی از نکات مهمی است که فیلم را به یک اثر قابل توجه در سینمای اخیر ایران تبدیل می کند.

1

کیک محبوب من , مریم مقدم

My Favourite Cake (1403)

97 دقیقه درام 7.6/10
بازیگران: لی‌لی فرهادپور، اسماعیل محرابی

این فیلم به زنی می‌پردازد که تصمیم می‌گیرد در کشوری که حقوق زنان در آن به‌شدت محدود شده است، خواسته‌های خود را برآورده کند.

داستان فیلم کیک محبوب من 1

کجا ساخته شده است؟

کیک محبوب من در ایران فیلمبرداری شده و برخلاف سایر آثار ایرانی که به دلایل شرایط داخلی اغلب با محدودیت های بسیاری دست وپنجه نرم می کنند، توانسته تصویری جسورانه از زندگی مدرن و خواسته های زنان در جامعه جمهوری اسلامی ایران به تصویر بکشد. این فیلم پر از عناصر بصری و روایتی است که خط قرمزهای فرهنگی و سیاسی ایران را شکسته و به همین دلیل نام سازندگان آن در فهرست افرادی قرار گرفت که اجازه خروج از ایران را نداشتند.

داستان فیلم کیک محبوب من 2

داستان فیلم کیک محبوب من

فیلم کیک محبوب من به داستان زندگی زنی به نام مهین پرداخته که در دهه هفتم زندگی اش تصمیم می گیرد از کلیشه های فرهنگی که برای زنان مسن تعریف شده فاصله بگیرد. او با وجود اینکه در یک جامعه بسته و محدود زندگی می کند، به دنبال احساسات و خواسته های فردی خودش می رود. این فیلم به بررسی نیازهای طبیعی زنان در زمینه های عاطفی و جسمی می پردازد و نمایشی جسورانه از رفتارهایی ارائه می دهد که به طور معمول در سینمای ایران دیده نمی شوند. از ارزش های داستانی فیلم این است که تصویری حقیقی، انسانی و خالص از زندگی یک زن ارائه می دهد که سال ها در سکوت و انزوای عاطفی به سر می برد و اکنون تصمیم به تحولی جسورانه در زندگی اش می گیرد.

شخصیت پردازی: مهین – قهرمان زن متفاوت

شخصیت اصلی فیلم یعنی مهین نه جوان است، نه زیبا از استانداردهای متداول و نه قهرمانان کلاسیکی که به دنبال نجات جهان باشند. او یک زن پیر، چاق و با موهای سپید است که تصمیم می گیرد به تمام کلیشه هایی که جامعه براساس سن و جنسیت برای او تعیین کرده نه بگوید. بدون هیچ اغراق یا فانتزی، دوربین نگاهی واقع گرایانه از او نشان می دهد. ما شاهد تلاش های روزمره او هستیم، از خرید در بازار تا آماده شدن برای یک رقص خصوصی با آهنگ های خاطره انگیز. این تصویر برخلاف رویکردهای محدودکننده سینمای رایج نشان می دهد که خواسته های اجتماعی و فردی یک زن به سن خاصی محدود نمی شود.

عبور از خط قرمزهای جامعه

فیلم “کیک محبوب من” به دلایل متعددی یک اثر جسورانه تلقی می شود. حضور بازیگران بدون حجاب اجباری، نمایش زندگی خصوصی و صحنه های خصوصی و حتی مواردی چون نوشیدن شراب و گفت وگوهای صریح زنان در مورد نیازهای جنسی و عاطفی همه جزئی از محتوای این فیلم هستند. این موارد به شدت مغایر با سنت ها و محدودیت های متداول سینمای رسمی ایران هستند و به همین دلیل فیلم توانست توجه بسیاری از مخاطبان بین المللی را به خود جلب کند.

نظر منتقدین و جشنواره ها

فیلم کیک محبوب من مطرح ترین فیلم ایرانی در چهل و پنج سال اخیر است که به این شکل فوق العاده و جسورانه به خطوط قرمز جامعه ایران برخورد کرده است. منتقدین این فیلم را یکی از بی نظیرترین تلاش ها در گفتمان درباره حقوق زنان در سینمای ایران می دانند. این فیلم توانست در جشنواره برلین بسیار مورد تحسین قرار بگیرد و جوایز و نامزدی های متعدد از جمله برای جایزه خرس طلایی برلین را کسب کند.

دانلود و تماشای فیلم کیک محبوب من

  • دانلود فیلم کیک محبوب من: برای دانلود این فیلم از منابع رسمی فیلم خارجی، لازم است بررسی کنید که آیا به صورت قانونی و یا از رسانه های رسمی همچون دیجی موویز این فیلم در دسترس است یا نه.
  • دانلود فیلم کیک محبوب من بدون سانسور: برای یافتن نسخه های بدون سانسور لازم است از سایت های معتبر بین المللی و قانونی برای دانلود فیلم ها استفاده کنید.
  • تماشای آنلاین فیلم کیک محبوب من: پلتفرم های مختلفی ممکن است امکان تماشای آنلاین این فیلم را فراهم کنند. برخی از این سرویس ها شامل پلتفرم های بین المللی فیلم ها هستند.
  • دانلود فیلم کیک محبوب من در تلگرام: برخی افراد ممکن است به دنبال دانلود از طریق کانال های تلگرامی باشند اما بهتر است از مراجع رسمی و حقوق قانونی حمایت کنید.
  • دانلود فیلم کیک محبوب من دیجی موویز: برخی از سایت های معتبر مانند دیجی موویز احتمالاً فیلم را به عنوان یکی از فیلم های مورد توجه در آرشیو خود داشته باشند.

نتیجه گیری

فیلم کیک محبوب من نه تنها از منظر داستانی بلکه از نظر جسارت در عبور از محدودیت های خاص فرهنگی و اجتماعی ایران، یک اثر این چنینی بی نظیر در سینمای معاصر ایران است. این فیلم تصویری حقیقی از زندگی، احساسات و خواسته های زنان در جامعه معاصر ارائه می دهد که تاکنون کمتر در سینمای ایران به این صورت بازتاب یافته است.

 

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

تینا خراسانی

بخش تبلیغات

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. محمد گفت:

    دیشب آوا فامیلی پخش کرد بسیار بسیار بسیار عالییییییی بود واقعا ارزش دیدن دارد

    1. امین گفت:

      کل نظرات رو خوندم و به دو دسته تقسیم شدن مخالفهای فیلم شخصیتی مثل همون همسایه ی فضول و مذهبی که تو فیلم اومد در زد هستن و موافق های فیلم هم همون پیرزن و پیرمرد دوست داشتنی فیلم هستن

      1. پروانه گفت:

        خیلی فیلم مزخرفی بود نه سکاتس مثبتی نداشت نه دیالوگها به دل میشست فقط چون برضد فرهنگ ودین اسلامی بود طرفدار پیداکرده وازش دفاع میکنن.تمام فیلم ترویج بی بندوباریه.

        1. Deniz گفت:

          میتونستی نگاه نکنی خودت که بی بندوبار تر از گفته هاتی

        2. علی فرجیان گفت:

          فیلم بسیارانسانی واقعی بود باهنرپیشه های بسیارعالی بخصوص آقای اسماعیل محرابی که نوستالژی دهه ۶۰ هست من این فیلم وبه همراه مادرم دیدیم وواقعا جذب فیلم شدیم باآرزوی سلامتی وموفقیت عوامل فیلم

        3. یسرا گفت:

          لایک داری

    2. فاطمه گفت:

      خیلی فیلم خوبیه واقعیتای زندگی رو نشون میده

    3. مینا گفت:

      من پسندیدم بسیار واقع گرایانه و البته تابو شکن بود

  2. سعید گفت:

    بسیار بسیار فیلم زیبا از همه جنبه‌ها میباشد، جریان روان و ساده فیلم بدون هر پیچیدگی برای مخاطب و ارسال ساده پیام فیلم به مخاطب در کنار بازی زیبا و جسورانه آقای محرابی و خانم لیلی فرهاد پور و کارگردانی و صدا وتصویر و فضای بی آلایش صحنه شاهکاری بی بدیل را در تاریخ پنجاه ساله ایران زنده و پدیدار ساخته است .

    1. نازنین بختیاری گفت:

      خیلی دوست دارم فیلم رو ببینم
      میشه بگین چطوری ولز کجا دانلود کنم

      1. Elshan Gozali گفت:

        لینک توی سایت قرار داده شده

      2. جواد گفت:

        نبینی بهتره

      3. جواد گفت:

        فیلمش خوب نیست چون همه بیحجابن و برای ما که مسلمانیم بدرد نمیخوره

        1. اسدی گفت:

          شما مسلمان هستید…دیگران ایرانی هستند

          1. میلاد گفت:

            ایران یک کشور مسلمانه هشتاد سال پیشم که اسمش ایران شد باز مسلمان بود

    2. نرگس صفری گفت:

      این فیلم تنهایی یک زن یا مردی رو که دوست ندارن تنها باشن به تصویر کشیده خیلی از پیر زن ها و پیر مردهای ما محکوم به تنها بودن هستن و این خیلی تلخه

  3. لیلی گفت:

    من عاشق این فیلم شدم بعد از مدتها یه فیلم خوب دیدم اصلا باورم نمیشه این بازیگرا تونستن جلو دوربین از خط قرمز سریخت عبور کنن

    1. وحید گفت:

      من سالهاست که فیلمهای ایرانی نمی‌بینم ولی این فیلم رو دوبار دیدم و بسیار لذت بردم و چون با واقعیت های جامعه ما ساخته شده و از سازندگان این اثر بسیار ممنونم و تماشای این فیلم رو به همه توصیه میکنم .

  4. عارفه گفت:

    مدتها بود فیلمی اینچنین فکرم رو به خودش مشغول نکرده بود واقعا بینظیر بود و پر از واقعیت

    1. باران آذری گفت:

      چرا یک فیلم از این همه پیر زن ها پاک ایرانی بازی نمیشه

      و جایزه نمیگیره از کشورها خارجی!

      ولی همه فیلم ها ضد ایرانی و هنجارشکنانه جایزه میگیرند؟!!

      سوالم اینه!

      البته من قبول دارم زنان مسن شدید به همدم دارند باید فرزندان همکاری کنن

      ولی نه اینکه اینقدر سیاه نمایی !!
      پیرزن ایرانی خودش و ب اب و اتیش بکشه برا هوس رانی موقت
      اونم ب قیمت جان یک سالمند دیگه!!

      1. حمیده گفت:

        واقعا… ننگ به این مزخرفات.. یک زن ایرانی همیشه عاشق زندگی، همسر و فرزند و دین و اعتقاداتش هست‌‌ .‌ نه مزورانه به سبک غربی منحرف حالا

  5. محسن گفت:

    فیلم بسیارزیبا و به نوعی برای افراد دران موقعیت شاید نوعی تراپی هم باشد فقط از اواسط فیلم انگار خط فکری داستان بیکباره بهم میریزد وآن نگرش به فیلم بشکل دوزوج مسن که باهم برخوردداشتند و لطافتی خاص حس میشد با مرگ یکی جور دیگه ی معنا پیدامیکند که انتظار میرفت ان حس حفظ میشد

    1. عباس گفت:

      میخواهند حیا و عفت و پاکدامنی از مردان و زنان بگیرند به اسم روشنفکر بودن و باکلاس بودن و از این دست مزخرفات تا خانواده ای نتواند فرزندی تربیت کند در تراز قاسم سلیمانی ، شهید چمران و هزاران اسطوره‌ای که از دامن پاک و عفیف مادران ایران زمین پرورش پیدا کنند.

      1. جواد گفت:

        احسنت بهت خدا خیرت بده

      2. اسدی گفت:

        ای بابا…حیا و ابرو
        این درد انسانها بود حقیقت بود تنهایی..و بدبختی
        بیست میلیون معتاد جوان در نتیجه همان تعداد زن و دختر جوان بی همدم..کافیست اخبار جنایات را در سطح ایران بخوانید…نظر شما فقط نظر یک نفر و برای خودش

        1. پریسا گفت:

          میتونست قشنگ ترین و زیباترین و بهترین فیلم ایرانیه باشه که تو عمر دیدم اگر آخرشو جور دیگه تموم می‌کرد. از اول تا آخر فیلم اشک ریختم چون بقدری حس و حال و تنهایی اون زن و مرد زیبا به تصویر کشیده شده بود که با سلول‌های تنت حسش میکردی. اگر پایان مثبت داشت باید تو تاریخ سینما ثبت می‌شد

  6. علی گفت:

    دروغ محض.

    1. حمید گفت:

      .واقعا خوب و پر احساس بود

  7. علی گفت:

    فیلم بدون متن.چرت.فقط تجاری ساخته شده بعدم تو مملکتی که تا تاریخ بوده حیا و عفت داشته معلومه ساخت همچین فیلم سخیفی به مزاج بعضیا خوش میاد.متاسفم واسه بازیگراش

    1. آرمان گفت:

      یعنی خاک بر سر سینمایی که تو !!!!
      منتقدش باشی.دنیایی بیننده و کلی کارشناس و صاحب نظر تمجید کردن از این فیلم عالی، پر مغز و با محتوا و البته کم خرج و ساده اونوقت تویی که مطمئننننم سوادت زیر دیپلمه داری ایراد میگیری چون ……

  8. ملیندا گفت:

    داستانریک پیرزن احمق و وامانده که با یک پیرمرد قراضه تر از خودش به خونه خلوت می ره و مشروب می خوره و می رقصه جسورانه نیست احمقانه و تهوع آور است

    1. پری گفت:

      بنظرمیاد احمقانه طرز تفکر متحجرانه شماست

      1. آرمان گفت:

        درود بر تو پری عزیز من نمیدونم اینا چرا همه جا هستن ؟؟؟

        1. الینا گفت:

          آدمای سخیفی مثل تو همه جا پیدا میشند متاسفانه

      2. پری گفت:

        باتاسف شما درکوته فکری مطلق هستید وارزشها وبرداشتها را نادیده میگیرید.

        1. نگار گفت:

          همین افتخارات و به به و چه چه های شماست که بساط بی فرهنگی و بی تمدنی رو داره رواج میده و چشم گوش بچه های شش هفت سال رو به مسائلی که نباید باز کرده. یه سری آدم به اسم مثبت اندیشی و مدرنه و فلان باعث فساد اخلاقی و اجتماعی در جامعه شدن . نگاه پاک و حفظ حرمت ها و حریم های شخصی ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره به ذهنی داره که داره خودش رو با برهنگی و هرزگی های غربی ها می سنجه که مبادا از افتخارات کثیف اونا عقب بی افته . قرار نیست فیلمی که از نظر خیلی ها پسندیده شده . فیلم عالی و خوبی باشه. اونی که فهم و شعور داره طبق فرهنگ و آداب کشور و جامعه اش فیلم میسازه. وگرنه بیشمار هستن نویسندگانی که می تونن از این بهتر رو بسازن. این فیلم چون چارچوب قوانین رو شکسته مورد پسند به ظاهر آزاد اندیش ها قرار گرفته.

    2. الینا گفت:

      واقعا همینه
      اونایی که از فیلم دفاع می‌کنند خنده داره.

      1. حسین گفت:

        خنده دار میدونید چیه که ی سرباز در تهران وسط روز به یک خانوم دست درازی کنه و بدنش رو لمس کنه وسط روز در تهران و بعد حساب کاربری اون خانوم بخاطر پخش این فیلم در فضای مجازی و دستگیر شدن این مریض جنسی بسته بشه این خنده داره این مملکت با وجود خشک مذهب های مسلمان نما هیچ وقت درست نمیشه اگر بین مردم عادی با عرزشی ها ی دیوار بکشند مطمئنا اونی که از دیوار میاد بالا ببینه اون طرف چه خبره اون عرزشی ها هستند وگرنه ن سبک زندگی شما و نه خودتون برای ما هیچ جذابیتی ندارد و این زیبا هستش شمایی که اینقدر با ما مشکل دارید چرا اصلا به زندگی ما نگاه میکنید

        1. Edi گفت:

          خب احمق جان داری با این حرفت فلسفه حجاب رو توجیه میکنی خود به خود. اگر اون زن نانجیب با ظاهر اروتیک در اجتماع حضور پیدا نمی کرد اون سرباز به خودش جرات دست درازی نمی داد!

  9. الیاس گفت:

    نویسنده دغدغه جایزه بین‌المللي داشته و واسه همین همه چی رو کوبیده.
    خوش بحالت که به آرزوت رسیدی.
    **البته بعید میدونم نظرم منتشر بشه.**

    1. مهسا گفت:

      دقیقا

      1. زهرا گفت:

        باسلام.من هم دیشب نظرم را گفتم که منتشر نشد؛ بازهم می گویم دست اندرکاران این فیلم نشستند ویک سناریو ناپسند برگرفته از فیلمهای مستهجن هالیوودی نوشتندوفیلم ساختندبه زعم خودشان.دغددغه های زن ایرانی اینها نیست واقعیتها رالوث نکنیدچه تعداد خانم مسن می شناسید که اینگونه رفتار کند؟ بازهم شاید منتشر نکنید؛ ولی این راه که شما میروید «دست اندر کاران این فیلم» به ترکستان است.به شعور؛ فرهنگ؛ ارزشهای راستین وواقعیتهای برخاسته از اندیشه خردمندانه جامعه ی. نسوان اهانت روامداریدکه خیانتی بزرگ محسوب می شود

        1. سارا گفت:

          دقیقا
          احسنت
          یه عده هرچی هرزگی بی بندو باری و شکستن خطوط قرمز و بی حیایی و….در آثار هنری بیشتر نمود داشته باشه بیشتر تحسین میکنن فارغ از محتوا و …

  10. سمیرا گفت:

    وسط فیلم در اوج لذت دیدن صحنه های عاشقانه بودم که آقا مرد و من قلبم به درد اومد. کاش آخرش شاد تموم شده بود

  11. سیدیعقوب گفت:

    فیلم مبتذل.

  12. رضا گفت:

    فیلم بسیار عالی و پر از معنا بود آفرین بر تمامی تولیدکنندگان این فیلم ایرانی و آفرین بر تمامی بازیگران این فیلم زیبا .

  13. آوا گفت:

    واقعا متاسفم و دردآورترش اینه که پابه سن گذاشته ها بجای اینکه الگوی خوبی باشن برای جوونا مایه ی گمراهی شدن

    1. لیان گفت:

      وقتی فیلمی میسازی که ضد فرهنگ ایرانی باشد معلوم است که مطرح میشود،من اثری از آزادی و شادی،در فیلم ندیدم، بیشتر دونفر انسان روانی که به پوچی رسیده اند را به نمایش درآورده، کسانی که از این سبک دارن بال درمیارن، یه سری عقده ای هستن که باید به تراپیست مراجعه کنن

      1. احمد فری گفت:

        از سرمایه گذاران خارجی باید متوجه بشویم که فیلم با چه انگیزه ای ساخته شده مبتذل بی محتوا و صرفا درجهت تهاجم به فرهنگ اصیل ایرانی ساخته شده واهانتی تمام عیار به سالمندان عزیز ایرانی است حتی قابل بحث نیست وتمام کسانی که ازفیلم تمجید کرده اند فقط به خاطر مخالفت با نظام ارزش ها را هم جذابه جا کرده‌اند.

  14. بهار گفت:

    برای تیلیاردم بار که کار حرام در هر سنی عواقب ناخوش خودشو در پی داره ، پس چه بهتر شادیامونو در حلال‌ها بجوییم نه در لذت‌های پوچ و بی ارزش

  15. سونا گفت:

    خیلی فیلم تاثیر گذاری بود و زیبا و یک پیشرفت در صنعت سینمای ایران بود که یه سری از واقعیت های جامعه ی ما را نشان دهد که اکنون ما آدم های پا به سن گذاشته ی تنهایی در جامعه داریم که پر از احساسات هستند اما بخاطر محدودیت ها نمی‌توانند شاد زندگی کنند..

    1. سوسن گفت:

      برو به مادربزرگت بگو ببین چی جواب میده کارگردان دیوانه با افکار خراب و کثیف و بازیگران بی پول شده که برای پول هرکاری میکنند

      1. سعید گفت:

        کاملا درسته

  16. راد گفت:

    عالی بود بی نظیر بود ایکاش یک شب باهم زندگی می‌کردند برای مهین گریه کردم

  17. راد گفت:

    عالی بی نظیر

  18. مری گفت:

    بعد از سالها شاهد یک فیلم ایرانی تاثیرگزار که واقعیت جامعه رو به نمایش گذاشته بود وعمق معانی زیادی داشت رو شاهد بودیم، دیدن این فیلم مدتها ذهن آدم رو درگیر اونچه میکنه که در جامعه وافکار خودمون هم تابو بود ولی واقعیت داره واقعیتی که حسش میکنیم بهش فکر میکنیم ولی از بیانش به اسم عفت وحیا ترس داریم !!!

  19. سوسن گفت:

    یکی از مسائل مهم که فقط توی کشور ایران هست حیا و عفاف زن و غیرت مرد هست واین نقطه قوتی هست که دشمنان ما قصد کمرنگ کردن و ازبین بردنش را دارند درحالی که خودشون شدیدا به دنبالش هستند و اینکه وجود خانواده ی اصیل و بافرهنگ اگر با دید باز به زنان اصیل جامعه توجه کنید می‌بینید که هیچکدام به دنبال چنین مسائل پوچ و غربزده نیستند واز وجود خانواده ی شاد و صمیمی و گرم و شلوغ ایرانی لذت می‌برند نه از شراب و رقص که جز حس پوچی و افسردگی چیزی دیگه ای نداره داشتن فرزند و نوه و نتیجه آنقدر لذت‌بخش هست که جایگزینی نداره و کشورهای دیگر در تنهایی و سکوت و بیماری سال‌های آخر را سپری می‌کنند و فوت می‌کنند همین. میدونم که نظرم را نمی گذارید

    1. ماهی گفت:

      فیلم مبتذل رو آدم مبتذل میپسنده. وقتی با ساخت و تقلید از فرهنگ با بی بندوبار غربی، رسوم و فرهنگ دینی کشور خودت رو به سخره میگیری و تو جشنواره خارجی مدال می‌گیری. این یعنی فقط ب مذاق اونا و امثال اونا خوش میای که بویی از حیا و عفت و حریم خانواده نبردن

      1. سارا گفت:

        از نگاه تو مبتذله …. منم میگم از دید یسری عرزشی مثل تو این فیلم مستهجنه نه همه

      2. سارا گفت:

        فیلم فوق العاده دلنشین و لذت بخشی بود من نمیدونم یسریا که فیلم رو کلا به دو دسته ی مستهجن و غیر مستهجن تقسیم میکنن چرا نمیرن فیلمای صدا و سیما و چیزایی که از نظر خودشون حلاله رو ببینن ؟ نبینین اقا فقط فیلمای صدا و سیمارو ببینین

      3. سارا گفت:

        بابا برید چهارتا فیلم ببینین که مجبور نشید این فیلمو با صدا سیما مقایسه کنید .

        1. احمد فری گفت:

          انگار خیلی خوشحال شدی انگار که فیلم خانواده خودت باشه چکار داری که مردم چه نظری میدهند تو فقط میتونی نظر خودت را بدی نه اینکه به دیگران حمله کنی

      4. مهسا گفت:

        درسته آخر آدمهای پیر قراضه به فکر کفن باید باشن

      5. حمید گفت:

        فیلمودیدم. قشنگ بود. حرف دل خیلی ها زده میشد. کی میشه فکرهای مردم از این حرفهایی که میزنن پاک بشه. واقعیت زندگی همینه. تشکراز سازندگان فیلم

    2. احمد فری گفت:

      احسنت به این تحلیل بی نقص خدا حفاظت کنه

  20. نسرین گفت:

    اهانت به فرهنگ. اصیل ایرانی و اینکه فک نکنم هیچ جای دنیا هم در واقعیت تا این حد بی جنبه باشند و بی قانون و میتونست این نیازها جور دیگه ای مطرح بشه که به شعور زنان توهین نشه

  21. سحر گفت:

    اگرشادزندگی کردن در شراب ورقص وبی بندوباری باشدپس چرا انسان نتیجتا به خودکشی می‌رسد.
    شاید ازدواج درسن بالا لازم باشداماشراب خوری ومستی نه
    ماشایدکمبودعشق وهمدم درسن بالا داشته باشیم ولی شراب وبی حیایی درخونمان نیست…؟چه افتخاری هم میکند لی لی خانم به نقشش.

    1. Kimiya گفت:

      در نادانی شما همین پس که درکتان این است که دغدغه شراب خوردن است و این فیلم هدفش نشان دادن این موضوع بوده … سطحی نگاه میکنید چون فکر میکنید ارزش های انسان ها مثل عقاید شما کوچک هستند… دغدغه این است که هر که هر گونه که دوست دارد زندگی کند و بخاطر دخالت بی مربوط دیگران دچار افسردگی و تنهایی نشود با هر عقیده و طرز فکری ….خواهی زاهد باش خواهی بی دین … فقط کافیست بدانی که گناه دگران بر تو نخواند نوشت.

    2. ستاره گفت:

      موافقم
      شادی کمه، تعصباتی هم هست برای افراد سن بالا که به نظر من لازم نیست بالاخره تا زنده ای باید زندگی کنی و چه بهتر که عشق و محبت رو در سنین بالا تجربه کنی اما به این معنا نیست که نیاز به سن بالا برای رهایی از تنهایی اقدام به هر عملی باشه …
      اما من با. تغییر نگرش موافقم بهتره که جامعه کمتر سخت بگیره نسبت به این دوره سنی که اینهمه فشار یکجا تخلیه نشه و راه دیگه …

    3. محمد گفت:

      دیگه بفهمید جامعه از شما و ذات درونی شما بیزار است و شما به حاشیه رانده می‌شوید، دنیای امروز دنیای شما ذهن‌های بسته و درگذشته دور مانده نیست دنیای ابر انسانهاست،،،

  22. یگی گفت:

    یعنی کامنتارو که میخونی تازه میفهمی چرا ایران هیچوقت دیگه ایران نخواهد شد، کجای این فیلم مستهجن یا حال بهم زنه!؟؟ دغدغه ی زن ایرانی چیه؟ لابد بشور بساب بزا؟ بابا بست کنید توروخدا! یه نگاه بکنید ببینید چقدر از جوونامون، تحصیل کرده ، نیروی کار ، متخصص دارن خودشونو میکشن که فرار کنن برن جایی که آرامش و آزادی باشه! مردم ما انقدر عقب مونده و دنیا ندیده شدن که آدم دلش برای این خاک میسوزه ….
    فیلم بسیار قشنگی بود و انقدر این دو نفر ساده و بامزه بودن که هر دیقه قربون صدقه اشون رفتم

    1. Tamara گفت:

      فقط اونایی که گفتن ،فکر نکنم هیچ جای دنیا تا این حد بی بند و باری باشه 😃حالا پایتون را از ایران بیرون نگذاشتید اشکالی نداره ،فیلم خارجی تا حالا ندیدید ؟ آهان فهمیدم دیدن ولی از صدا و سیما که حتی سگ خانواده رو هم سانسور می کنه😊خب باشه حداقل چشم هاتون رو باز کنید زندگی بقیه مردم ایران را ببینید که هرروز فیلم هایی ازشون بیرون میاد که توی دارک وب هم سانسوره 😂

  23. SINA گفت:

    ایران..
    دیگه ایران سابق نمیشه …
    فیلم عالی
    ولی میگن بده
    دیگه ایران درست نمیشه…

  24. Aziz گفت:

    وقتی می خوای جایزه بگیری درفستیوالهای غربی بایدبه سبک وصیاق وذایقه انهاعمل کنی.نه فرهنگ واداب ورسوم کشورت.وقتی افکارمنسوخ شده ذهن ادمو مثل موریانه می خوره عادات وسکنانت غربی می شه.نتیجش یه همچنین نمایشهای شترگاوپلنگ که هیچ هم خوانی بامردم وفرهنگت ندا ره.

  25. احمد گفت:

    منکه فیلموندیدم ونمی تونم نظر بدم اما اونایی که میگن این فیلم بده وسخیفه بنظرم بایدبرن درحوضه فیلم هایی مثل مختار ویوزارسیف نظر بدن به هرحال هراثرهنری مخاطب خاص خودشوداره

    باتشکرازتهیه کننده این نقددرموردفیلم

  26. ماهی گفت:

    من این فیلمو ندیدم اما با تعاریفی که ازش شنیدم به نظرم این پیرزن پیرمرد نه فیلم عاقبت بخیر شدن نه تو زندگی واقعیشون میشن.
    عاقبت بخیری یعنی اینکه تو واپسین سالهای زندگیت بتونی یه الگوی واقعی بشی برا جوونا نه الگوی ابتذال.

    1. ماریا گفت:

      خاک برسرت فقط همین

  27. ن ‌-و گفت:

    من فیلمو ندیدم.ولی ازهنجارشکنی ونشان دادن واقعیت های جامعه ایرانی خوشم میاد.دست همه دردنکنه.جسارت تهیه کننده وکارگران وصدالبته بازیگران فیلم ستودنیت.شایدهم اسکار بگیره.❤️🌹🌹🌹🙏👌

  28. یحرس گفت:

    فیلم بی محتوا سفارشی برای آن طرف مرزها

  29. محمد گفت:

    همون کساییکه عریانی گلشیفته فراهانی رو انجام کارحرفه ای تعریف کردن و براش کف وسوت زدن وبهش افتخارمیکنن ازدیدن چنین فیلم بی مغز و هنجارشکن و مبتذلی هم لذت میبرن، اینا کسانی هستن که آرزوی ایران بی اسلام رو به گور خواهند برد، ودرانزوا و ابتذال سرشکسته تر از گذشته باهمین افکار آلوده از دنیا میرن

  30. رویا گفت:

    یه فیلم چرت و مبتذل و پر از سیاه نمایی و خودتحقیری، آلمان و فرانسه بی دلیل تو ساخت به فیلم ایرانی مشارکت نمیکنن

  31. زهره گفت:

    سوال اینجاست مادران بعد فوت همسر و پدران بروند در آغوش مرد دیگری اینه بروز احساسات واقعا خنده درد آوری البته با توجه به توضیحات این مقاله

  32. مینا گفت:

    این فیلم صرفا برای دریافت جایزه از جشنواره های خارجی و مطرح شدن سازنده هاش ساخته شده و بازیگران پیرپاتال بیچاره هم این وسط فقط یه بازیچه هستن.

  33. نیلو گفت:

    سلام به نظرم این فیلم ترویج فساد است و بس

    1. ترنم گفت:

      فساد ؟!! از کی تا حالا تصویر سازی دوست داشتن و دوست داشته شدن ترویج فساد هست ؟ از کی بیان جسارت خواستن زندگی خارج از پوسته و کلیشه های اجتماعی شده ترویج فساد … واقعیت همین هست … همین فقط جسارت بیان نبوده جسارت به تصویر کشیدن زن بودن مرد بودن زندگی جریان داشتن …‌ فساد از زمانی رایج شد که ما فراموش کردیم همه اینها را و سرکوب کردیم و عقده این سرکوب شدن را در جایگاه های اشتباه به احمقانه ترین شکل جستجو کردیم …. فساد در رگ های این جامعه به هزار عوامل اجتماعی داره تزریق میشه نه با به تصویر کشیدن برگرداندن عقربه های ساعت حیات فراموش شده دو تن به واقعیت های خواستنی فراموش شده

      1. Kuromi گفت:

        البته واسه شماها عادیه خواهر و مادر و خودتونمدهمینجور زیر خوابه و همخوابه مرد ها میشین به اسم عشق و عاشقی
        اسم فساد اخلاقی و کثافت کاریاتونو نذارید عشق

  34. الینا گفت:

    یه فیلم حال بهم زن. اسماعیل محرابی آخر عمری چه گندی زد.
    بعضیا فکر می‌کنند از یه فیلم مستهجن که به سفارش و حمایت مالی بعضیا در جهت پیشبرد اهدافشون ساخته شده دفاع کنند با فرهنگ و فرهیختند. هرچه از ابتذال دفاع کنند با فرهنگ ترند. شما براي مادرا و پدرای تنها و ابتذال را میپسندید؟ این فیلم در جهت اهداف کسانی ساخته شده که می‌خواند بی بند و باری را رواج بدند و بعضیا فکر می‌کنند از این روش دفاع کنند با ملاسند.
    متاسفم برای این پیرمرد و پیرزن که آخر عمری همچین فیلمی بازی کردند. جز چرت و پرت و مزخرف چیزی نبود

    1. ناشناس گفت:

      واقعا این دوتا بازیگر الان چطور روشون نیشه تو ایران بین مروم برند والا اینجا اروپا یا ایران زمان شاه نیست که برای نروم‌لین فیلمها عادی باسه

    2. ماریا گفت:

      گند کامنتای پوچ و بی ارزشه توعه که بیشتر از یه سطرشو نشد که بخونم چون بالا اوردم ،افکار منحرف جنسی ،نگاههای جنسی و هرزگی به زنان شغل شما عرزشیهاست

  35. الینا گفت:

    آقایون تنکابنی کلاهشونو بندازند هوا

  36. سعید راد گفت:

    اینجا ایران است کشور تاریکی و سیاهی کشوری که زیر پوستش فقط مریضی هست و درد
    ای کاش روزی برسه که بیدار بشن اونایی که خودش رو زدن به خواب……..

  37. بنده خدا گفت:

    جالب نبود اینکه تنهایی افراد و در سالمندی نشون میده واقعیت اما اینکه بری دنبال ی مرد و بیاریش تو خونه و چای نخورده فامیل بشی خیلی سبک بوووود ..محتوای خاصی نداشت

  38. حق گو گفت:

    متاسفانه این فیلم بر از دروغ بود نه سنت و نه شرع و نه عرف هیچکدوم در این فیلم مشاهده نمیشه.چرا باید بانویی به این سن وسال در سن یائسگی نیاز جنسی و حس لمس کردن داشته باشه.؟ این فیلم از زن یه لذت جوی بی شرم ساخته تا قهرمان!!!!!!!!!

    1. رضا گفت:

      مگه بعد از رسیدن به سن یائسگی زن دیگه نیاز جنسیش از بین میرود که شما می فرمایید نیاز ندارد ..در این سن فقط بچه دار نمیشه و گرنه نیاز جنسی تا آخر عمر هست فقط شدت و ضعف دارد

  39. Mohammad گفت:

    فیلم زیبایی بود. لذت بردم. آروم و به دور از تجمل گرایی.

  40. مهرداد گفت:

    فیلم بسیار واقع گرا و متفاوت با شخصیت پردازی ها عالی واقعا یکی از ارزنده ترین فیلم های ایرانی است که ساخته شده.

  41. ماریا گفت:

    اینکه نیازها رو با محدودیت ها به نمایش گذاشتند اصلا معنا و مفهوم خاصی نداره بهتر بود فضا بهتر ادما و خواسته ها بزرگ تر و به نمایش گذاشتن محدودیت های واقعی و دلگیر برای دو طرف به نمایش گذاشته شه

  42. پرنده گفت:

    مزخرفترین و احمقانه ترین فیلمی که در عمرم دیدم.
    تبلیغی بی دینی و بی عقلی.
    ارزش دیدن ندارد
    حیف آقای محرابی که کارنامه اش رو خراب کرد

    1. علی گفت:

      کارگردان باید یک گزینه صیغه میذاشت مثل خیلی از مذهبیون ما که وقتی در حال عمل خلاف شرع میگیرنشون میگن صیغه ما بوده شاید خیلی از این نقدها برطرف میشد ..اسلام دینی هست که واقعیتش شناخته نشده و اینکه مردم تنفر از دین و اسلام دارن به خاطر سواستفاده خیلی از این مسلمان نماهاست .

    2. سپهر گفت:

      تبریک به اسماعیل محرابی و لیلی فرهادپور به خاطر بازی زیبا و دلنشین.از دیدن فیلم لذت بردم موضوعی که کمتر کسی شهامت گفتنش را داشته و دارد

  43. بهار گفت:

    فیلم کاملا مسخره من زیاد مذهبی نیستم اما این فیلم جز بی بند وباری چیز دیگه ای نداشت درسته توی پیری آدم حس تنهایی زیادی داری و دلش میخواد کسی باشه درکش کنه ن اینکه مثل این فیلم ابتذال باشه

  44. مراد گفت:

    مردم ایران سالهاست که باحکومت وحشی وغیر مردمی وضد آزادی ومستبد، دسته پنجه نرم می کنند؟!

  45. رزیتا گفت:

    پایان فیلم خوب نبود..یاس برای من وافرادی که سالهاست تنهاهستند..کاش امیدی بود برای افرادمجرد

  46. رضا گفت:

    قلبم گرفت ای نازنین نفس دیگه نفس نیست

  47. علی فاضلی نیک گفت:

    خیلی معرکه بود ممنون از همه ی عوامل فیلم

    1. الهام گفت:

      بسیار فیلم زیبا وتاثیر گذاری بود این فیلم به من یاد داد که یک جامعه چه طور میتونه حرفهای پوچی رو تو باورت بگنجونه تا تو تااخر عمرت زندگی نکنی نه جونی کنی نه پیری وهرچه ازخودت گذشتی (مثل اقای محرابی تواین فیلم که با یک انسان مذهبی ازدواج کرد، رفت جبهه،ازخواسته های خودش زد ) ولی باز انسانهایی هستند که بگن چه فیلم مبتذلی چه ادمی تو جونتم برای این ادمها بدی همینن اخر میگن توچی کار کردی بس اونجوری که دوست دارید زندگی کنید عزیزان به کسانی که دوستشون داریم روزی هزار بار بگیم من عاشقتم ، پسرم ،همسرم دخترم، نزارید دیر بشه توکشورما تاجونی اینقدر باید کارکنی کارکنی زندگی نکنی تا زودپیربشی بعدشم یه جور دیگه زندگی نکنی قطعا قراره اون دنیام به گفته شما تواتیش بسوزیم و ادامه زندگی نکردن

  48. نعمتی گفت:

    فیلمی با جسارت و بی توجهی به بعضی از شئونات و عرف جامعه تهیه شده و قسمت هایی از آن متاسفانه بسیار سخیف و بی مزه بود و پایان فیلم هم با فوت فرامرز بسیار بد و ناخوشایند به اتمام رسید کارگردانان محترم می تونستن آخر فیلم را با دیالوگ بهتری به اتمام برسانند حتماً باید با مرگ و میر تمومش می کردن!!!
    به نظرم آخر فیلم گند زد به کل فیلم

  49. آیت قدیری گفت:

    بدون تردید این فیلم تابوهای جامعه را دریده است و به وضوح نیازها و واقعیت های جامعه ایران را با شجاعت به تصویر کشیده است ‘جا دارد از هنرنمایی عزیزان این فیلم و نیز کارگردانی و فیلمبرداری هم تقدیر کنم.
    دوستتان دارم…

  50. ایلیا گفت:

    یه فیلم سخیف که فقط برای جشنواره های بین المللی ساخته شده تا با شکستن دیوارهای قانون و حیا جایزه درو کنه. مغز آدمهایی که فقط بخاطر صحنه های اوپن یه فیلم به به و چه چه میکنن به جای مغز و شعور پر شده از تحجر که جز مسائل جنسی به چیز دیگه نمی تونن فکر کنن. واسه حفظ ظاهر هم اسم خودشون گذاستن روشعنفکر

  51. مهرسانا گفت:

    جناب نویسنده شما داخل ایران با مادران و مادر بزرگها زندگی نکرده آید…..این فیلم نامه می‌توانست در راه صحیح بهترین فیلم نامه شود زنی تنها که در کهن سالی به خاطر تنها نماندن ازدواج میکند و اتفاقهای زیبایی را رقم می‌زند…با همسرش.به سینما می‌رود به و باهم ورزش میکنند با هم به دکتر مراجعه میکنند و با هم آشپزی میکنند…..همیشه که نباید راه را اشتباه رفت ….میشود زیبا بود زیبا زندگی کرد شاد بود ولی این اثر افتضاح بود….متأسفم که از زن ایرانی چیزی نمیدانید

  52. نسترن حقیقی گفت:

    این فیلم با اینکه تابو شکن هست و قابل تحسین،ولی واقعا از نظر حرفه ای در سینما خیلی هم ضعف داره،مشکل بزرگش شعارزدگی ش هست که اگه نبود واقعا بکر میشد

  53. مليكا گفت:

    فيلم مزخرف و بي محتوا. ادمهايي كه رفتن جونشون رو كف دستشون گذاشتن جانباز شدن به جانباز بودن خودشون افتخار ميكنن. نه مثل اين بابا كه تا زن ديد تا شراب ديد دست و پاش لرزيد. تلقين محتواي فيك به بيننده به روش غربي

  54. حسنا گفت:

    فقط میتونم بگم درباره ی این فیلم هیچ محتوای خاصی نداره فقط بخاطر رد کردن خط قرمز محبوب شده اونوری هام فقط فیلمایی از ایران رو میپسندن که ایران رو بکوبه درحالیکه فیلم های خارجی (جدا از فیلم های مستهجن و مبتذل) از نظر محتوا عالی هستن خودباوری ایجاد انگیزه اعتماد بنفس خواستن توانستن است در این فیلم ها به نمایش گذاشته میشه درحالیکه سینمای ایران فقط در حال نمایش بدبختی مردم ایران و تجملات و روابط خارج از عرف و شوخی های جنسی و این حرفاس

  55. میم گفت:

    دور از تعصب مذهبی و اعتقادی از فرهنگ غنی و اصیل ایرانی خیلی به دور است محتوای فیلم،کجا مادر بزرگ و مادرهامون بعد از فوت مردشون اجازه ورود یک مرد غریبه رو به خونه دادن؟ حاشا اگر چنین بوده و است و خواهد بود

  56. محمدجواد... گفت:

    یه فیلم بدرد نخور و پر از سیاه نمایی از ایران و ایرانی…

  57. سینما گفت:

    فیلم عالی و زیبا و چقدر بازیگران خوب نقششون رو ایفا کردند.واقعا هنرمندند

  58. اهوازی گفت:

    ای وای از این همه عقب‌ماندگی ذهنی بعضیا !!! چقدر در بند مسائل جنسی موندید که از کل داستان به این زیبایی فقط برداشت فساد می‌کنید ؟ البته فکر میکنم اگر بقول یکی از دوستان قبلش یه صیغه خونده بودن و اون بطری شراب نبود همه چیز از نظر شما عالی بود و طبق موازین اسلامی ایرانی !! ولی محض اطلاع باید بدونید شما و افکار امثال شما نهایتاً ده درصد از این جامعه بیشتر نیست پس لطفاً ببندید و اینقدر خودخواهانه برای عمده جمعیت این مملکت نسخه نپیچید .

    1. نعمتی گفت:

      وقتی طرف میره تو دستشویی قرص ویاگرا می خوره به نظر شما تبلیغ چیه؟
      به نظرم کسانی که این مدل رابطه را می پسندند از جمله جنابعالی، همون ده درصدی هست که نوشتید.

  59. فریبا گفت:

    تنها چیزی که غربی ها و غربگراها بعنوان ارزش بهش نگاه میکنن برهنگی و هنجار شکنی هست. بیخودترین فیلمهای ایرانی اونور جایزه میگیرن. این فیلم یه جور کپی برداری از فیلم موفق باشی لئو هست که پیرزنی برای رفع نیازهاش کارگر ج ن س ی جوانی رو استخدام میکنه. یعنی به نوعی هنجارشکنی میکنه. بعید میدونم یه زن تو دهه هفتاد زندگی چنین نیازی داشته باشه. راه ازدواج برای این زنان که بسته نیست. چرا باید به این شکل رفتار کنن؟ این فیلم بی ارزش بهانه ای بوده برای فرار کارگردان و بازیگرهاش.

  60. جواجjvsdد گفت:

    چقدر. داوران جشنواره. خارجی به این فیلم خندیدند
    اصلا معلوم نیس فیلم طنزه ، جنایی ه ، اجتماعی ه
    پیر زن ه. چرا این قدر لباس عوض می کرد ،شو. لباس بود
    پیرمرده چرا بعد از بیست سال. یه دفعه. این قدر هول شد
    لازمم نبود. نشون. بده قرص تاخیریا
    قیافه پیرزنها. هم این قدر دپرس و افسرده بود. که نمی شد باهاش ارتباط بر قرار کرد
    در ضمن. واجب بود پیر مرده بمیره

    کاش حداقل تیکه آخر فیلما حذف کنه

    یه فیلم بدون. محدودیت. ساختن. با یه موضوع عالی
    ولی. گند زدن توش
    تنها گزینه ی کارگران ها برای ساخت فیلم فقط نشون دادن صحنه ها بدون محدودیت بقیشم مهم نبود چی باشه
    میگن آشپز که دوتا بشه غذا یا شور میشه یا بی مزه
    اسم فیلم. کلبه ی وحشت

پیشنهادات ویدائو

  • بهترین سریال ها
  • بهترین فیلم
  • بیوگرافی

بهترین و موردانتظار ترین فیلم های 2025 که قرار است اکران شوند.

1 هفته پیش

بهترین نقش و فیلم های لئوناردو دیکاپریو ( از تایتانیک تا جزیره شاتر )

4 هفته پیش

بهترین سریال های ترکی عاشقانه کمدی (خنده دار و رمانتیک، خانوادگی)

1 ماه پیش

بهترین سریال های تینیجری دبیرستانی نتفلیکس و کره ای (عاشقانه و کمدی)

2 ماه پیش
بهترین فیلم های ایرانی از نگاه مردم

بهترین فیلم های ایرانی از نگاه مردم که باید دید ( کمدی و عاشقانه)

3 هفته پیش
تصئیر شاخص بهترین فیلم های انگیزشی

بهترین فیلم های انگیزشی و حال خوب کن (الهام بخش و آموزنده)

4 هفته پیش
بهترین فیلم های جزیره‌ای

10 تا از بهترین فیلم های جزیره‌ای و بقا برای تماشا در 2024 + امتیاز IMDb

1 ماه پیش

بهترین فیلمهای تام هنکس با نقش آفرینی های عالی که حتما باید ببینی!

1 ماه پیش

بیوگرافی تبسم هاشمی و همسرش + زندگی شخصی و حواشی

1 هفته پیش

بیوگرافی کامل مهناز افشار + عکس های بی حجاب جنجالی با بچه و همسرانش

2 هفته پیش

سهراب پاکزاد بیوگرافی خواننده پاپ جنجالی + عکس همسر و فرزند

2 هفته پیش

بیوگرافی مهرنوش حسینی, بازیگر جوان نقش دلارا در سریال مهیار عیار

4 هفته پیش